Українська правда

Торрес: "Ми поважаємо Італію, але не боїмося"

Сергей Шемшученко — 20 червня 2008, 17:06

- Італія виграла останній Кубок світу, а таке досягнення випадково не трапляється, - розпочав прес-конференцію у п'ятницю нападник Іспанії Фернандо Торрес. - Ми повинні їх поважати за їх досягнення, вони фаворити. Але навіть якщо вони й фаворити, це не значить, що їх треба боятися. Ми нещодавно перемогли їх у товариському матчі, а тепер маємо повторити успіх у офіційній грі, передає слова Торреса Reuters.

У березні іспанці перемогли італійців 1:0.

Іспанія дуже ефектно виступила під час групової стадії, вигравши 4-1 у росіян, а потім з однаковим рахунком 2-1 шведів та греків відповідно.

- Збірна грає добре, ми легко вигравали, - продовжує Торрес. - Ми хочемо більше контролювати м'яч у грі проти Італії, але слід бути дуже обережними.

Торрес наголошує, що відсутність півзахисника Андреа Пірло значно послабить команду у певних аспектах, але менш небезпечною команда Дона доні не стала, не дивлячись на їх бліду гру на груповій стадії.

- Вони не були надто яскравими у групі, але та сама історія була й під час Кубку світу, який вони виграли. На груповій стадії ти можеш собі дозволи якийсь поганий день, але якщо це трапиться зараз - ти поїдеш додому.