Українська правда

Формат першої ліги визначиться 4 липня

Сергей Шемшученко — 29 червня 2008, 17:09

4 липня у Федерації хокею України буде визначено формат першої ліги українського хокею на сезон 2008-2009 років. У нараді візьмуть участь президенти, головні та старші тренери хокейних клубів.

Наприкінці минулого тижня ініціативна група Дніпропетровської обласної федерації хокею і ХК "Дніпро-Метеор" подала у ФХУ список колективів, які бажають взяти участь в наступному сезоні в чемпіонаті України по хокею серед команд першої ліги. Цей турнір вперше планується провести з роз'їздами, в двох конференціях (Західною і Східною), з подальшими матчами плей-офф, в яких і визначаться призерки першості.

В "Західній" конференції заявки на участь в турнірі подали львівські клуби ХК "Левів", ВІМ "Беркут", "Гладіатор", також ХК "Луцьк", ХК "Рівне" і нещодавні учасники "Кубка Дніпра-2008" - вінницький "Патріот" і "Ватра" з Івано-Франківська.

На "Сході" виявили бажання стартувати в першій лізі дніпропетровські клуби "Пірати" і ХК "Придніпровськ", "Донбас" з Донецька, харківська СДЮШОР, "Запорізькі Моржі", "Дніпро" з Херсона і ХК "Торби".

Дніпровскі вовки