Українська правда

Чемпіонат Світу серед юніорів. Семиборка Аліна Федорова - перша у стрибках у висоту

Сергей Шемшученко — 11 липня 2008, 14:25

Протягом четвертого дня Чемпіонату світу серед юніорів, який триває у польському Бидгощі, відбуваються змагання серед семиборців. Так, у другому виді, стрибках у висоту, тільки дві атлетки з 24-х стрибнули на 1.81 - українка Аліна Федорова і Яна Максімова з Білорусі. Обидві юніорки спробували стрибнути на 1.84. Результат 1.81 для Аліни - новий особистий рекорд, а після двох видів вона перебуває на сьомій заліковій позиції.

Після завершення кваліфікації в метанні диску групи А, Марія Кошкарьова не залишила стадіон, а з нетерпінням очікувала на результати іншої групи, оскільки необхідний норматив виконала тільки Анна-Катаріна Веллер з Німеччини, а решту добирали за результатом. Ситуація склалась найкращим чином для України - і Марія Кошкарьова (49.94) і Вікторія Болбат (51.30) потрапили у фінал.

На 1500-метрівці Юлія Кутах та Людмила Коваленко показали результати нижчі від можливих і не відібрались у фінал. У Юлії час 4:38.96 проти 4:25.10 на національному чемпіонаті, а у Людмили 4:38.18 проти 4:22.41.

Ввечері відбудеться кваліфікація у стрибках у висоту (кваліфікуватиметься Богдан Бондаренко), фінал у метанні спису за участю Дмитра Косинського, фінал на 400 м з/б за участі Анни Ярощук та Анни Тітімець, фінал потрійного стрибка з Олександром Рижиковим та Шерифом Ель-Шерифом.

За матеріалами ФЛАУ