Українська правда

Британка звинувачує Людмилу Блонську у допінзі

Сергей Шемшученко — 22 липня 2008, 10:44

Британська семиборка Келлі Сотертон вкотре натякнула, що українка Людмила Блонська може нечестно боротися за олімпійські нагороди. Вкотре, оскільки після ЧМ-2007, де Блонська завоювала "срібло", а Сотертон - "бронзу", британка звинуватила українську спортсменку у вживанні допінгу, пише Сегодня.

Людмила Блонська радіє "сріблу" Чемпіонату світу. Фото AFP

"Келлі розуміє, що вона втрачає медаль. Вона не знає як з цим змиритися, тому і робить такі речі - говорить Людмила Блонська. - У нашій дисципліні - вона єдина така. Так себе більше ніхто не веде. Але це лише мінус їй. У кожного спортсмена є певні права і якщо Сотертон щось не подобається, то нехай розповідає це не пресі, а звертається у відповідні органи".

"Та у нас ніколи жодних конфліктів і не було. Просто я завжди переходила їй дорогу за медалями. У Келлі ніколи не виходить у мене вигравати. Це її дуже сильно дратує, і вона готова що завгодно робити аби розчисти собі шлях до п'єдесталу. Але не думаю, що вона буде моєю головною конкуренткою на Олімпійських іграх. Їй ще доведеться витримати суперництво багатьох спортсменок", - продовжує Блонська.

"Чи зачіпають мене її слова? Я ніяк не хочу реагувати на цю людину. Вона для мене як спортсменка, як особа давним-давно померла. Бо так чинити - це щонайменше некоректно і непрофесійно. Якщо Сотертон говорить якісь гидоти на мене, то це лише означає, що вона невпевнена у собі і хоче тим самим підняти себе в очах шанувальників. Використовує тактику: кращий захист - це напад, але думаю, це навряд чи їй допоможе".