Українська правда

Павленко відвідав олімпійський дім Грузії і висловив слова підтримки грузинському народу

Сергей Шемшученко — 14 серпня 2008, 12:39

13 серпня 2008 року Міністр України у справах сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко відвідав "Олімпійський дім Грузі" в Пекіні, де зустрівся з президентом Національного олімпійського комітету Грузії Георгієм Топадзе, генеральним секретарем НОК Емзаром Зенаішвілі, керівником спортивного відомства країни Давідом Мамгалаурі та грузинськими спортсменами. Міністр привітав борця Манучара Квіркелія та дзюдоїста Іраклія Церікідзе з завоюванням золотих олімпійських медалей.

Юрій Павленко зазначив, що на його думку, було правильним рішенням керівництва Грузії та Національного олімпійського комітету країни продовжити виступи на Олімпіаді, адже досягнення спортсменів це честь всієї країни та її імідж.

Юрій Павленко висловив слова підтримки та солідарності грузинському народу та зазначив, що в цей непростий час Україна всіляко підтримуватиме Грузію та її прагнення до свободи, суверенітету і незалежності.

"Бажаю щоб якнайшвидше настав той час, коли грузини боролись лише на спортивних майданчиках за нагороди, а не на полі бою за життя та свободу".

http://www.kmu.gov.ua/sport/