Українська правда

Петрів, Пундик та Жовнір отримають квартири

Сергей Шемшученко — 20 серпня 2008, 16:58

"Кожен армієць - олімпійський чемпіон отримає квартиру". Про це сьогодні, 20 серпня, повідомив міністр оборони України Юрій Єхануров, перебуваючи з робочою поїздкою у Севастополі. Про це ЗІК повідомила прес-служба Міністерства оборони України.

Як додав глава оборонного відомства, серед усіх золотих медалей, які вибороли представники Національної збірної України на Олімпіаді в Пекіні, три "золота" здобули представники спортивних клубів Збройних сил України.

"Наші армійські спортсмени тренуються у складних умовах, але гідно представляють державу на міжнародній арені. Дуже хотів би, щоб таких атлетів було якомога більше. Я ухвалив рішення - кожен армієць - олімпійський чемпіон - отримає квартиру. Зараз також вирішується питання про заохочення "срібних" та "бронзових" призерів, які представляють армійський спорт, - зазначив Юрій Єхануров.

Варто додати, що "золоті" медалі Пекінської Олімпіади вибороли 3 армійські спортсмени - представник Навчально-спортивної бази літніх видів спорту Олександр Петрів (швидкісна стрільба з пістолету), якому вчора було присвоєно військове звання «капітан», та представниці Центрального спортивного клубу ЗС України солдат служби за контрактом Галина Пундик і працівник ЗС України Ольга Жовнір (фехтування на шаблях).