Українська правда

"Усі можуть спати спокійно", у Львова з підготовкою Євро-2012 все нормально...

Сергей Шемшученко — 11 вересня 2008, 22:24

Сьогодні, 11 вересня, депутати Львівської міської ради так і не дочекалися інформації міського голови Львова Андрія Садового про підготовку міста до проведення фінальних матчів чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Андрій Іванович був змушений покинути сесійну залу близько 17.30, оскільки поспішав на зустріч з "поважними гістьми".

Намір Садового покинути сесійний зал без звітування викликав обурення та безліч запитань у депутатів. Зокрема, голова фракції БЮТ у Львівській міськраді Юрій Гудима захотів почути з уст мера, яким є реальний стан справ з найважливішими об’єктами до "Євро-2012". "У нас все йде за графіком. Ми фактично погодили текст угоди про генпідряд. Тому, Юра, можеш спати спокійно", – заспокоїв міський голова і покинув сесійний зал.

Однак, замість звіту Андрія Садового депутатів потішили інформацією першого заступника мера Олега Синютки про роботу конкурсної комісії з визначення інвестора стадіону у Львові до "Євро-2012". Зокрема, Синютка зазначив, що в результаті цього конкурсу не було досягнуто головного результату – не знайдено інвестора. А на запитання депутатів, чому цього не вдалося зробити, Синютка зауважив, що ділянка, запропонована під стадіон, за компенсаторним механізмом не є адекватною кількості коштів, які інвестор може вкласти у сам стадіон.

zik.com.ua