Українська правда

Хорвати назвали склад на матч з Україною

Сергей Шемшученко — 29 вересня 2008, 15:04

Тренер збірної Хорватії Славний Біліч, анонсуючи майбутній матч проти України, застерігає, що в Харкові просто так перемогти не удасться. "Нас чекають два матчі, і обидва непростиє, особливо перший. Адже ми зустрінемося з нашим прямим конкурентом. Але ми вже готові, ми знаємо, що нас чекає в Україні", говорить Біліч.

В разі ураження від команди Міхайліченко, хорвати відставатимуть від неї вже на шість очок. Проте, тренер хорватів вірить, що кваліфікація лише починається, і попереду ще багато зустрічей, а значить - можливостей набрати заповітні очки.

Проблеми, пов'язані з дискваліфікацією і травмами (Роберт Ковач, Едуардо, Нико Кранчар) змусили Біліча декілька освіжити склад. Серед новачків - Даніель Субашич, Діно Дрпіч, а також Іво Ілічевіч. Особливу увагу тренер хорватів приділяє Дрпічу:

"Діно вже був разом з нами, він входить в ротацію складу останні два роки. Його виклик пов'язаний з тривалою відсутністю Роберта Ковача, який покараний за удар Джо Коула, а також з вирішенням Даріо Шиміча завершити кар'єру в збірній. Загалом, повернення Дрпіча дуже навіть логічно", наводить слова Біліча видання Index.hr.

Повний список Славена Біліча виглядає так:

Воротарі: Стіпе Плетікоса, Ведран Руньє, Даніель Субашіч

Захисники: Ведран Чорлука, Йосип Шимуніч, Даріо Кнежевіч, Хрвойє Вєйіч, Івіца Кріжанац, Діно Дрпіч

Півзахисники: Ніко Ковач, Даніель Праньіч, Нікола Покрівач, Лука Модріч, Йєрко Лєко, Огнен Вукоєвіч, Іво Ілічевіч, Даріо Срна, Йон Ракітіч

Нападники: Младен Петріч, Івіца Оліч, Івіца Класніч, Нікола Калініч, Маріо Манджукіч

Нагадаємо, що 11 жовтня Хорватія зіграє в гостях з Україною, а за чотири дні прийме Андорру на "Максімирі".

terrikon.dn.ua