Українська правда

У Харкові хорватам вже забронювали місця в лікарнях

Сергей Шемшученко — 10 жовтня 2008, 13:25

У п'ятницю в Харків приїжджають збірні України і Хорватії. Хорватських гравців Харків зустріне першими. Їх чартерний літак рейсом "Загреб-Хорватія" прибуде до Харкова о 12:50.

Українська збірна прилітає у п'ятницю в 22:25. У зв'язку з прильотом команд в аеропорту посилена охорона, а з 11:00 там буде спеціально чергувати карета швидкої допомоги.

За інформацією начальника обласного ДАІ Олександра Азацького, стадіон "Металіст" закриють для проходу раніш, ніж під час інших матчів - не за чотири, а за шість годин. З 14:00 на стадіон уже не пройти. За дві години до матчу входи на стадіон будуть відкриті для вболівальників. Під охорону береться розподільний щит біля стадіону, повідомляє Медіапорт.

Перший віце-президент ФФУ Сергій Стороженко заборонив міліціонерам вилучати у вболівальників символіку: прапори і дудки можна буде пронести на стадіон. Піротехнічні пристрої на "Металісті" - як і раніше під забороною.

З 18:00 суботи на стадіоні будуть працювати 4 медпункти під кожною трибуною, 3 машини швидкої допомоги і 1 реанімобіль. Дві бригади медиків будуть чергувати з двох сторін стадіону, а три бригади - за територією "Металіста", повідомив начальник держуправління здоров'я Олександр Галацан.

На секторах стадіону будуть чергувати 45 медпрацівників у спецодязі.

Для гравців збірної Хорватії зарезервовані місця в 17 лікарні, а для хорватських вболівальників - місця в 2 лікарні і лікарні швидкої і невідкладної допомоги.

Обласні клінічні й обласна травматологічна лікарні готові прийняти гравців і вболівальників української збірної.

Усі лікарні у п'ятницю і суботу будуть працюють у посиленому режимі, відзначив Галацан.

На під'їздах до Харкова будуть виставлені 8 постів ДАІ і міліції. Вони будуть курирувати вболівальників, що приїжджають у Харків на своїх автомобілях: квитки на матч замовлені для фанів з Києва, Полтави, Сум, Донецька, Луганська і Бєлгорода.