Українська правда

Садовий збирався у відставку не через Євро, а щоб когось протверезити

Сергей Шемшученко — 10 жовтня 2008, 19:47

Міський голова Львова Андрій Садовий розповів, чому він просив Ющенка разом із перевиборами у парламент призначити перевибори мера Львова.

"Я сподіваюся, що моя заява (про відставку, - ред.) багатьох витверезить і примусить задуматися, що треба робити справу, а не займатися комбінаціями. Ми бачили, який стан був у сесійній залі, але ми ситуацію нормалізуємо", - зазначив Садовий.

"Виборів боятися нікому не потрібно, бо кожен політик, який йде на вибори, має розуміти, що вибори не починаються і не закінчуються - це процес для публічних людей. І завжди треба мати довіру громадян для того, щоб робити великі проекти. Я виборів не боюся і закликаю інших також не боятися", - прокоментував мер Львова своє прохання про відставку.

Розповів Андрій Садовий і про стан будівництва стадіону до чемпіонату Європи з футболу 2012 року:

"Сьогодні ми маємо проект, погоджений з усіма інстанціями. Щодо генпідрядника - багато своїх бажаючих працювати, ми ж гроші платимо".

Нагадаємо, 8 жовтня міський голова Львова Андрій Садовий оприлюднив заяву, в якій просив Президента Віктора Ющенка призначити перевибори мера Львівської міськради. Цю заяву Садовий озвучив після того, як на сесії озвучили свою заяву фракції "Наша Україна", БЮТ та ПРП з вимогою персонального звіту Садового та Синютки на сесії Львівської міськради щодо підготовки до проведення "Євро 2012" у Львові.