Українська правда

Команда ЛУФК із водного поло посіла четверте місце на міжнародному турнірі

Сергей Шемшученко — 10 жовтня 2008, 22:47

Сьогодні, 10 жовтня, у Харкові завершився міжнародний турнір із водного поло, серед 17-річних юнаків, пам’яті заслуженого тренера України Олександра Лахтурова. Команда Львівського училища фізичної культури посіла 4 місце.

Львівська команда здобула дві перемоги, а у трьох поєдинках програла, здобувши 6 очок. У перші три дні змагань львів’яни зазнали трьох поразок. Спочатку львів’яни програли харківській команді 6:20, згодом поступились Бресту 11:12 і "Штурму" – 8:16.

Але у заключні два дні львів’яни отримали дві перемоги над жіночою командою "Харківчанка" 17:8 і командою із Москви – 9:8.

"Досить хороший турнір для підготовки молодих ватерполістів до фіналів першості України.

У всіх вікових групах у фінали чемпіонату України пробились львів’яни. Так ці хлопці, які виступали на турнірі, будуть змагатись у фіналі чемпіонату України серед 1990 року народження і молодших, який відбудеться в Одесі на початку грудня. Також у середині листопада у Одесі відбудеться фінал чемпіонату України у віковій категорії 1992 року народження, а наприкінці жовтня початку листопада у Львові відбудеться фінал серед дітей 1994 року народження", – сказав тренер львівської команди Юрій Сидорович.

zik.com.ua