Українська правда

Луческу не буде тренувати збірну Румунії, бо боїться усе зруйнувати?

Сергей Шемшученко — 11 жовтня 2008, 13:40

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу прокоментував бажання Мірча Санду, президента федерації футболу Румунії, залучити його до роботи у збірній Румунії:

"Я завжди був "під рукою" у національної збірної, з того самого моменту, як пішов звідти, і аж до сьогоднішнього дня. Я був близький до того, щоб очолити збірну в 1994-му. Але зараз поїзд вже пішов, і якщо я повернуся в команду, то можу все зруйнувати. Віктор Піцурка зараз керує збірною, він приймає рішення, і він повинен відпрацювати контракт до кінця. А я буду і надалі робити те, що роблю зараз: висловлювати свою думку і піднімати дух наших футболістів у відповідальні моменти, - говорить Луческу.

Крім того Луческу висловив упевненість в сприятливому результаті сьогоднішнього матчу збірної Румунії з французами.

- Ми можемо перемогти підопічних Доменека. У нас рівніша команда, ніж у них, до того ж повернулися лідери збірної - Адріан Муту, Крістіан Киву і Разван Рац. Склад збірної Франції істотно змінився, а у нас зміни сталися лише на лавці запасних. Також ми цілком можемо розраховувати на підтримку своїх уболівальників, - резюмував Луческу.

Террикон