Українська правда

Біліч не збирається виступати на Мундіалі

Сергей Шемшученко — 3 січня 2009, 09:39

Головний тренер збірної Хорватії Славен Біліч висловив упевненість у тім, що вирішить зі своєю командою задачу по виходу у фінальну частину чемпіонату світу, після чого піде у відставку.

"Ми ще можемо наздогнати англійців, що пішли у відрив, - наводить слова Біліча "Советский спорт" з посиланням на Reuters.

"Хоча буде непогано, якщо Хорватія займе і друге місце. У такому випадку поборемося за путівку в ПАР у стикових матчах. Ми самі незадоволені своїм виступом, але ми звикли грати під тиском. Зараз в Англії найкращі шанси, щоб фінішувати першими, але усе може змінитися. Думаю, що матчі, які залишилися, не стануть легкою прогулянкою для команди Фабіо Капелло".

З приводу свого майбутнього Біліч сказав наступне: "Я залишаюся в збірній до кінця відбіркового турніру і ні секундою більше. Чотири роки біля керма національної команди - достатній термін".

Нагадаємо, збірна Англії виграла всі чотири матчі в шостій відбірковвій групі, у хорватів сім очок так само, як і в України, що провела на гру менше, ніж конкуренти.