Українська правда

Суркіс приготував УЄФА сюрприз у Харкові

Сергей Шемшученко — 3 лютого 2009, 13:51

Президент ФФУ Григорій Суркіс під час інспекції представників УЄФА у Харкові приготував сюрприз для генерального секретар організації Девіда Тейлора.

Сюрпризом Суркіс назвав інформацію, згідно з якою стадіон "Металіст" введуть в експлуатацію на півроку раніше ніж планувалося, повідомляє mediaport.ua.

Стадіон буде готовий наприкінці 2009 року, а не у липні 2010-го.

Окрім того, представники УЄФА зустрілися з головою облдержадміністрації Арсеном Аваковим і міським головою Михайлом Добкіним.

Після зустрічі чиновники від футболу відправилися своїми очима переконатися в тому, як швидко йде ремонт головної футбольної арени Харкова. Екскурсію по стадіону провів президент ФК "Металіст" Олександр Ярославський.

Нагадаємо, до переліку об'єктів інспекції входили залізничний вокзал та аеропорт. Також чиновники відвідали Благовещенський собор, майдан Свободи та автограф Блохіна.

Перед від'їздом на стадіон Девід Тейлор залишив запис в пам'ятній книзі облдержадміністрації. Він відзначив, що сподівається повернутися до Харкова і розраховує, що влітку 2012 року тут буде набагато тепліше, ніж зараз.