Українська правда

Васюник: "Не будемо змінювати формулу проведення Євро-2012 на "3 плюс 3"

Сергей Шемшученко — 27 лютого 2009, 18:36

Віце-прем‘єр-міністр України Іван Васюник запевнив, що уряди України і Польщі не планують звертатися до УЄФА про зміни формули проведення матчів чемпіонату Європи з футболу 2012 року з "4 плюс 4" на "3 плюс 3".Про це Віце-прем‘єр заявив під час спільної прес-конференції з польським міністром спорту і туризму Мірославом Джевєцким.

"Позиція УЄФА та Мішеля Платіні є зрозумілою - вони розглядають проект Євро-2012 як "чотири плюс чотири". Наші плани можуть змінитися лише за єдиної умови, коли уряди обох країн у зв‘язку з кризою, погодяться на зміну формули на "три плюс три". Але уряди України і Польщі не планують вдаватися до таких змін," - сказав у Польщі Іван Васюник.

Також Віце-прем‘єр наголосив, що підготовка всіх українських стадіонів відбувається за графіком і до кінця цього року Україна матиме готовими три спортивні арени.

Водночас, міністр спорту і туризму Польщі Мірослав Джевєцкий нагадав, що Євро-2012 є українсько-польським проект, і обидві країни продовжують спільно до нього готуватися.

kmu.gov.ua