Українська правда

У Харкові завершили оздоблення південної трибуни стадіону "Металіст"

Сергей Шемшученко — 30 березня 2009, 15:06

Компанія "Будініціатива", що входить до групи "Макрокап", повністю завершила оздоблювальні роботи південної трибуни спорткомплексу "Металіст" у Харкові.

Про це повідомляє ukrinform.ua з посиланням на директора компанії Миколу Чайковського.

За його словами, виконані роботи дістали високу оцінку з боку замовника - компанії "Металіст-Арена", що входить до холдингу DCH відомого українського бізнесмена Олександра Ярославського.

"Південна трибуна стала справжньою окрасою спорткомплексу, в чому пересвідчилися десятки тисяч уболівальників. Ми задоволені результатом, і вважаємо, що висока оцінка з боку замовника дає нам підстави розраховувати на продовження робіт на цьому об'єкті", - зазначив М. Чайковський.

Компанія встановила на Південній трибуні близько 1800 кв. м скла і 1600 кв. м фасаду з композитних панелей, що вентилюється, "Будініціатива" дістала право стати виконавцем цих робіт на тендері, який навесні минулого року провела компанія "Металіст-Арена". Загальна сума контракту становить більш як 6 млн грн.

ТОВ "Будініціатива" засноване в 2003 році, входить до групи "Макрокап", спеціалізується на виготовленні і встановленні фасадних систем.