Українська правда

Ющенко показав Платіні руїни "Олімпійського". ФОТО

Сергей Шемшученко — 15 квітня 2009, 12:19

Президент України Віктор Ющенко разом із керівником УЄФА Мішелем Платіні відвідали стадіон Національного спортивного комплексу "Олімпійський".

Глава держави та президент УЄФА були поінформовані про хід будівельно-монтажних робіт з реконструкції стадіону та відповідність основних характеристик стадіону вимогам УЄФА, повідомляє прес-служба президента України.

Як зазначає прес-служба, Ющенко та Платіні обмінялися думками з приводу підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Окрім Ющенка та Платіні у складі офіційної делегації "Олімпійський" відвідали генеральний секретар УЄФА Девід Тейлор, комісар УЄФА ЄВРО-2012 Жак Ламбер, інші представники делегації УЄФА, віце-прем'єр-міністр Іван Васюник, міністр України у справах сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко, заступник глави секретаріату президента Юрій Богуцький, президент федерації футболу України Григорій Суркіс, директор Координаційного бюро з підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу Ілля Шевляк.

Усі фото прес-служби президента України.