Українська правда

У Львові намагаються довести Платіні, що їх місто найкраще

Сергей Шемшученко — 15 квітня 2009, 17:21

"Львів повністю виконує усі заходи з підготовки до Євро-2012 і має активну динаміку з усіх напрямків, що дає впевненість у тому, що в місті будуть проводитися матчі Євро-2012", - заявив директор Департаменту ЄВРО 2012 Львівської міської ради Олег Засадний.

За його словами, усі досягнення Львова на шляху до Євро-2012 були представлені у презентаційних матеріалах, які були передані президенту УЄФА Мішелю Платіні.

"У Львові чітко видно прогрес у будівництві стадіону, де на сьогодні виконано 2/3 фундаментних робіт та невдовзі розпочнеться встановлення колон під посадові ряди. Розпочалася реконструкція аеропорту, в наслідок якої пасажиропотік через повітряні ворота Львова збільшиться у 7 разів.

Два роки поспіль Львів є лідером серед українських міст за показником зростання кількості туристів, які відвідують наше місто. Відтак стрімко розвивається готельна та туристична індустрія. Готельний ринок Львова високо оцінений не тільки офіційним представником УЄФА компанією TUI travel, але й світовими готельними брендами: Хілтон, Шератон та іншими", - розповів Олег Засадний.

"УЄФА зробило свій вибір на користь Львова у 2006 році та, враховуючи той прогрес у підготовці до футбольного чемпіонату, який Львів зробив за півтора роки, без сумніву підтвердить його і зараз", - зауважує Засадний.