Українська правда

У Донецьку впевнені, що Євро-2012 УЄФА в них не відбере

Сергей Шемшученко — 29 квітня 2009, 18:20

Ризик одержати відмову від "Євро-2012" у Донецька мінімальний у порівнянні з іншими претендентами, що готуються приймати Чемпіонат Європи з футболу 2012 року, заявив голова Донецької облдержадміністрації Володимир Логвиненко на прес-конференції в Донецьку в середу.

"Ризик у будь-якій справі є, у тому числі й у цьому проекті наші ризики присутні. Але те, що ми зробили за ці роки і той досвід, що є, за моїми оцінками - це найменші ризики серед міст учасників", - відзначив Логвиненко.

За його словами, у регіоні є дві проблеми, по яких існує відставання в підготовці до "Євро-2012" - це готелі й аеропорт, де дотепер не вирішене питання з інвестором для будівництва сучасного аеровокзального комплексу.

При цьому губернатор відзначив, що проблема необхідної кількості місць у готелях у Донецьку вирішується за рахунок інших міст - Маріуполя, Макіївки, Горлівки і так далі. Крім того, за словами Логвиненко, є домовленість по співробітництву із Запорізькою областю, що буде сприяти Донецькій області в цих питаннях, повідомляє РІА Новини.