Українська правда

Разом з Пелихом загинула знайома Бангури

Сергей Шемшученко — 14 травня 2009, 12:11

Загибла в автокатастрофі разом з відомим телеведучим Ігорем Пелихом студентка медичного університету Олександра Колі чекала в нічному клубі свого чоловіка Пьєра Колі і динамівця Ісмаеля Бангура. У неї залишився дворічний син, пише Сєгодня.

Газета зв'язалася з чоловіком Олександри Колі - однією із пасажирок автомобіля Honda, темношкірою дівчини, що померла на місці аварії. За словами Пьєра Колі, його дружина ввечері 7 травня з подругою Інною поїхали в нічний клуб у центрі Києва. Сам же Пьєр відправився зустрічати в аеропорт Бориспіль свого друга і співвітчизника, гравця Динамо Ісмаеля Бангура, що повертався з Донецька після матчу із Шахтарем.

"Ми домовилися з дружиною, що потім з Ісмаелем приєднаємося до них, але поки він вдягався після дороги, їхати нам туди вже не було ніякого сенсу. Як моя Олександра опинилася в машині з Пелихом, я поняття не маю - я ніколи про нього не знав. Швидше за все, хлопці просто запропонували підвезти дівчат, хто ж знав, що станеться таке!", - сказав Пьєр.

Нагадаємо, що зранку 8 травня на столичному проспекті Перемоги відбулася автокатастрофа, в якій загинули телеведучий Ігор Пелих і студентка Олександра Колі. Ще одна дівчина знаходиться у важкому стані в лікарні.