Українська правда

"Олімпійський" добудують наступного року і ще рік облаштовуватимуть

Сергей Шемшученко — 18 червня 2009, 13:04

Організацію, яка зводитиме дах (навіс над трибунами) на НСК "Олімпійський", визначать у поточному місяці. Про це на колегії Міністерства у справах сім`ї, молоді та спорту повідомив головний інженер холдингової компанії "Київміськбуд" Олександр Галицький.

За його словами, всі будівельні роботи на НСК "Олімпійський" буде завершено наступного року. А 2011 року проводитиметься виключно благоустрій стадіону. Головний інженер також підкреслив, що всі будівельні роботи виконуються згідно з графіком і немає затримок із фінансуванням реконструкції стадіону.

Колегія міністерства доручила в. о. генерального директора державного підприємств "НСК Олімпійський" Дмитру Чернявському передати всі необхідні матеріали та забезпечити роботу тимчасової слідчої комісії парламенту, яка буде забезпечувати дотримання законодавств під час реконструкції стадіону.

За словами міністра Юрія Павленка, Мінмолодьспорт зацікавлене у проведенні різноманітних перевірок під час виконання робіт.

"Без сумніву, кожен громадянин повинен володіти інформацією про хід реконструкції, про витрачені кошти, про плани робіт, про їх виконання... Я як міністр у цьому зацікавлений найбільше", - зазначив Юрій Павленко. За його словами, збільшення вартості реконструкції НСК "Олімпійський" не пов'язане з подорожчанням матеріалів та будівельно-монтажних робіт. "Це стосується додаткових видів робіт, які стосуються того, щоб стадіон відповідав класу "еліт".

Голос України