Українська правда

Розбудовувати львівський аеропорт розпочнуть не раніше вересня

Сергей Шемшученко — 3 липня 2009, 17:58

Термінальну частину Державного підприємства "Міжнародний аеропорт "Львів" найшвидше почнуть будувати з початку вересня 2009 року. До цього проект розбудови має ще пройти і вже проходить державну будівельну експертизу та отримати затвердження від Кабінету Міністрів України.

Про це у п'ятницю, 3 липня, у коментарі "Об'єктивно" повідомив начальник управління підготовки аеропортів до Євро-2012 Державної авіаційної адміністрації Мінтрансу Василь Момот.

За словами Василя Момота, наразі ще не оголошено інвестиційного конкурсу на умовах аукціону. Адже 3 червня 2009 року КМУ видав проект постанови, відповідно до якої визначено, що інвестиційний конкурс на розбудову терміналу аеропорту у Львові обов'язково має відбутися на умовах аукціону. Зараз цей проект Постанови розглядають у різних відомствах.

Також його передали на розгляд і у Львівську обласну та міську ради. І тільки після того, як постанову буде затверджено та враховано усі зауваження, тоді і буде оголошено інвестиційний конкурс. Але станеться це не пізніше липня 2009 року.