Українська правда

Воронін і Левченко можуть отримати виклик у збірну

Сергей Шемшученко — 10 серпня 2009, 18:34

Нападник англійського "Ліверпуля" Андрій Воронін та півзахисник російського "Сатурна" Євген Левченко у майбутньому можуть отримати виклик у національну збірну України.

Про це на прес-конференції у Києві заявив головний тренер "синьо-жовтих" Олексій Михайличенко, інформує кореспондент "Чемпіона".

"Для Андрія Вороніна та Євгена Левченка не стала новиною їх відсутність у збірній. Оскільки тренерський штаб постійно підтримував з ними зв'язок", - сказав Михайличенко.

"У Левченка були важкі переговори з "Сатурном". Зараз нарешті грає. Тому після нашої розмови ми вирішили дати йому заявити про себе у новій команді. Те саме з Андрієм, з яким теж була розмова. Те, яке бажання заявити про себе у "Ліверпулі" має Андрій, похвальне. Тому у нас не було з ним жодних розбіжностей", - додав наставник головної команди країни.

Михайличенко також зазначив, що невиклик Вороніна і Левченка у збірну не значить того, що ці футболісти не будуть залучатися до національної команди в майбутньому.

"Крім того ми хотіли дати пограти тим же Ковпаку і Гоменюку, адже вони більше тільки перебувають у збірній ніж грають", - наголосив тренер.