Українська правда

У Києві відбудеться відкритий кубок з пляжного регбі

Сергей Шемшученко — 10 серпня 2009, 20:22

22 серпня у київському Гідропарку відбудеться IX відкритий кубок Києва з пляжного регбі.

За попередніми даними, в турнірі візьмуть участь команди, складені з колишніх або чинних гравців столичних клубів "Арго", "Політехнік", "Локомотив", "Орки", "Слава" (Переяслав-Хмельницький) і переможець минулого турніру - команда "Третій тайм" . Окрім того, очікується участь студентських команд і дебют регбістов-аматорів з Дніпропетровська.

Реєстрація команд почнеться о 9.00, а о 10.00 планується відкриття. Оскільки Відкритий Кубок Києва - аматорський турнір, зареєструватися і взяти участь в ньому може будь-яка команда, за умови сплати внеску в розмірі 100 грн.

Регламент і правила:

Після реєстрації відбудеться жеребкування, за підсумками якої команди будуть поділені на 2 групи. За результатами змагань в групах, команди, які посядуть 1 та 2 місця у своїх групах грають "навхрест" півфінальні матчі, а потім - фінал і матч за 3 місце.

Кожна команда має право заявити до участі в турнірі не більше 10 чоловік, з яких лише 5 гравців можуть одночасно перебувати на полі; заміни ж можуть здійснюватися по ходу гри, як в хокеї, причому одночасно можна робити не більше двох замін. Тривалість одного матчу - 7 хвилин, фінального матчу і матчу за 3 місце - 2 тайми по 5 хвилин.

rugby.biz.ua