Українська правда

Ребрик: Відчуття дискомфорту у нозі не сильно вплине на результат

Сергей Шемшученко — 17 серпня 2009, 10:59

Українська метальниця списку Віра Ребрик сподівається на вдалий виступ у фіналі чемпіонату світу у Берліні незважаючи на невеликий дискомфорт у нозі.

"Зламана торік нога взагалі не турбує. Іншу трохи травмувала вдома на тренуванні, але вже все повертається до норми. В усякому разі, я не думаю, що відчуття невеличкого дискомфорту в нозі сильно вплине на мій результат", - сказала наша спортсменка.

Українка, яка метнула снаряд на 59.70 м, не дуже задоволена власним результатом.

"Звісно, можна було б і краще. Трохи незвичною була доріжка для розбігу. Вона зовсім не така, як на всіх стадіонах, - набагато м'якша, а це створює відчуття, що тебе просто несе по сектору", - сказала Ребрик.

"Різниця між юніорським і дорослим чемпіонатами світу, звісно, відчувається, особливо в рівні результатів. Тут контингент суперниць жорсткіший. Втім, мені не страшно. Я завжди намагаюся стартувати з більш досвідченими атлетками. Тільки так можна набути досвіду змагання в різних умовах. Спис - досить при вередливий снаряд. То вітерець подує, то в снаряд не потрапиш. Можуть бути величезні перепади в результатах", - наводить слова українки ФЛАУ.