Українська правда

Павленко: "Коштів на реконструкцію "Олімпійського" вистачає"

Сергей Шемшученко — 17 серпня 2009, 17:22

Міністр у справах сім'ї, молоді і спорту України Юрій Павленко заявляє, що кошти на підготовку України до Євро-2012 є, а реконструкція НСК "Олімпійський" завершиться у заплановані терміни.

Про це він заявив сьогодні журналістам.

Відповідаючи на питання, як може відбитися на термінах реконструкції НСК "Олімпійський" розгляд Верховною Радою на позачерговій сесії 21 серпня питання про фінансування Євро-2012, Юрій Павленко зазначив: "Я переконаний, що за будь-якого розвитку подій, буде подолано вето чи ні, кошти на підготовку України до Євро-2012 у повному обсязі... в Україні є, і Україна вчасно підготує всі інфраструктурні об'єкти до Євро-2012".

Нагадаємо, сьогодні Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявила, що з розв'язанням питання про фінансування Євро-2012 тягнути не можна. За її словами, у разі подолання вето Президента на Закон про фінансування Євро-2012, будівельна галузь отримає до кінця року близько 10 млрд.грн.

Нагадаємо також, що Президент Віктор Ющенко ветував зміни до Закону про Держбюджет на 2009 рік, які передбачали перерахування Нацбанком 9,8 млрд.грн. коштів зі своїх доходів до державної скарбниці для фінансування Євро-2012.

ЛігаБізнесІнформ