Українська правда

Англійці приїхали перевірити Дніпропетровськ

Сергей Шемшученко — 20 серпня 2009, 15:22

У Дніпропетровську перебуває делегація збірної Англії, яка знайомиться з умовами та підготовкою до матчу збірних України та Англії.

Про це повідомив голова Федерації футболу Дніпропетровської області Андрій Павелко, інформує "Новий мост".

"На сьогодні в Дніпропетровську перебуває делегація збірної Англії в складі 7 осіб та 2 особи з посольства для того, щоб ознайомитися з усіма питаннями підготовки до матчу, розміщення команди, засобів масової інформації, адже на матч приїде багато журналістів, центральні англійські та європейські канали", - сказав Павелко.

За його словами, те, що змогли показати і обговорити з представниками англійської делегації, їх влаштувало, гості задоволені побаченим.

"На сьогоднішній день немає таких питань, у яких можна очікувати неприємних сюрпризів. Процес підготовки йде нормально, зараз будуть приїжджати групи різних спеціалістів від Федерації футболу Англії, представники посольства, щоб всі організаційні питання вирішити вчасно", - сказав керівник обласного відділення ФФУ.

Окрім того, сьогодні, 20 серпня, на виконкомі обласної федерації була затверджена команда, яка буде займатися підготовкою до матчу.

Нагадаємо, матч між збірними України та Англії в рамках відбіркового етапу Чемпіонату світу з футболу 2010 року відбудеться 10 жовтня в Дніпропетровську на стадіоні "Дніпро Арена".