Українська правда

Штанге: У Хорватії розраховуємо тільки на перемогу

Сергей Шемшученко — 31 серпня 2009, 15:57

Головний тренер збірної Білорусі Бернд Штанге розраховує на перемогу у матчі відбору до ЧС-2010 з Хорватією, що пройде 5 вересня.

"Наша мета - взяти реванш у Загребі. У нашій команді не буде змін. Під час підготовки ми зробимо висновки, тому що після поразки від хорватів у нас не було часу. Постараємося створити в команді позитивну атмосферу.

Позитивним результатом у Хорватії для нас буде тільки перемога. Тільки тоді в нас з'явиться маленький шанс зайняти друге місце", - цитує Штанге sports.ru.

Також Штанге не зовсім задоволений грою Алєксандра Глєба в національній команді.

"Що стосується Глєба, то в цьому відбірковому циклі він не допоміг нам настільки, що ми від нього чекали. Перед найважливішими матчами він був у поганій фізичній формі. Він не грав з Англією... Я б хотів, щоб цей гарний футболіст став справжнім лідером. Це дуже важливий гравець. Коли він стабільно заграє в "Штутгарті", це буде новий Алєксандр Глєб.

У домашньому матчі з хорватами нам не вистачило агресивної гри в атаці, що могла б здивувати суперника. В ігровому плані ми не можемо здобути перемоги над Хорватією й Україною. Але якщо гравці проявлять мужність на полі, то тоді можна буде досягти результату. Якщо ми бажаємо проходити далі, то треба грати по-іншому. Але одними лише розмовами важко прищепити гравцям волю до перемоги", - Штанге.