Українська правда

У Львові за 20 млн зроблять тренувальну базу зі стадіону Університету...

Сергей Шемшученко — 31 серпня 2009, 16:25

Уряд 31 серпня на своєму засіданні врегулює усі питання для забезпечення фінансування інфраструктурних об'єктів у Львові в рамках підготовки до Чемпіонату Європи з футболу Євро-2012. Про це прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко зазначила на екстреній нараді з керівництвом Львівщини.

Юлія Тимошенко зауважила, що вже сьогодні буде вирішено питання щодо скерування Держказначейством 41,7 млн грн коштів місцевого бюджету Львова для фінансування проекту стадіону міста. За словами прем'єр-міністра, додатково на ці цілі сьогодні ж буде виділено 50 млн грн авансових коштів з Державного бюджету.

Крім того, на фінансування робіт зі зведення стадіону Львівського університету, який планується як тренувальна база, на 2009 рік передбачено 20 млн грн, 5 млн 266 тис. грн з яких уряд виділить сьогодні, повідомляє zaxid.net.

Тимошенко зазначила, що для того, щоб вже розпочати програму з фінансування будівництва комунальних доріг до Євро-2012, уряд на позачерговому засіданні 31 серпня перерахує 15,5 млн грн із запланованих 31 млн грн, а крім того, виділить 13 млн грн на підготовчі роботи з будівництва львівського аеропорту.