Українська правда

Мер Львова гарантував Платіні розміщення гостей під час Євро-2012

Сергей Шемшученко — 2 вересня 2009, 13:42

Львівський міський голова Андрій Садовий надіслав президенту УЄФА п. Мішелю Платіні письмові гарантії, що стосуються розміщення гостей, учасників і вболівальників фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Нагадаємо, однією з вимог УЄФА після проміжного рішення Бухарестського засідання виконкому УЄФА щодо міст-господарів Євро-2012 було надання гарантій по розміщенню до 31 серпня, повідомляє сайт міської ради Львова.

"Львів не обмежився наданням гарантій. Ми розробили надзвичайно важливий аналітичний документ - концепцію з організації розміщення. Вперше створено унікальну базу готелів з усіма параметрами кожного об'єкта. Ми можемо стверджувати, що маємо повну картину розміщення у місті та регіоні та вже сьогодні чітко знаємо хто завітає до міста, скільки часу проведе у Львові, яким чином подорожуватиме, які потреби має та де зупиниться. Йдеться не лише про цільові групи УЄФА - штаб-квартиру, команди, рефері та ЗМІ, а й про усіх вболівальників», - прокоментував міський голова Андрій Садовий.

"Підписано угоди з компанією TUI та проведено інспекцію рекордної кількості номерів серед українських міст. Додатком до розробленої нами концепції розміщення слугує каталог усіх готелів - обидва документи були передані УЄФА. Вважаю, що кожному із готелів престижно перебувати у такому каталозі, а він, як і ґрунтовна база даних готелів використовуватимуться для інформування туристів вже сьогодні», - розповів начальник управління адміністрування, будівництва та розвитку інфраструктури департаменту ЄВРО 2012 Львівської міської ради Олег Вілюра.

Концепцію з організації розміщення гостей, учасників і вболівальників фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу та каталог об'єктів розміщення буде представлено сьогодні 2 вересня, в рамках відкриття інформаційно-туристичного центру.