Українська правда

"Бориспіль" впровадив нову систему реєстрації пасажирів

Сергей Шемшученко — 14 вересня 2009, 10:59

У терміналах аеропорту "Бориспіль" впроваджено систему самостійної реєстрації пасажирів, яка пришвидшить процес проходження прикордонного контролю та збільшить пропускну спроможність летовища.

Завдяки нововведенню пасажири, які подорожують без багажу, не повинні стояти в чергах до стійок оформлення - вони можуть самостійно реєструватися на рейси авіакомпаній, які підтримують на своїх Інтернет-сайтах послугу on-line реєстрації з аеропорту "Бориспіль".

Пасажири з багажем також можуть оформитися на свій рейс самостійно, але потім їм додатково потрібно звернутися до стійки реєстрації для здачі багажу, повідомляє інформаційний центр "Україна-2012".

Подорожуючі можуть зареєструватись завдяки чотирьом WEB-кіоскам у терміналах "В" та "А". Усі кіоски обладнані зручною та зрозумілою системою управління. Для реєстрації пасажиру необхідно вибрати авіакомпанію яка підтримує інтернет-реєстрацію та ввести свої дані для ідентифікації на сайті. Наступним кроком є вибір місця у літаку та підтвердження реєстрації. Потім кіоск пропонує роздрукувати посадковий талон. Для зручності користувачів інтерфейс системи доступний двома мовами - українською та англійською.

Система почала працювати з травня цього року і на сьогодні вже обслуговує рейси авіакомпаній "Lufthansa", "Austrian Airlines", "British Airways", "Ukraine International Airlines", "Aerosvit", "British Midland" і "SAS". Керівництво аеропорту сподівається, що цей перелік постійно доповнюватиметься новими авіа-операторами і до 2012 року охопить практично всі європейські країни.