Українська правда

Лубківський: "Україна вперше отримала позитивну оцінку від Платіні"

Сергей Шемшученко — 29 вересня 2009, 12:17

Україна чи не вперше отримала з боку УЄФА доволі позитивну оцінку стану підготовки інфраструктури до чемпіонату.

На цьому під час засідання Координаційної ради з підготовки та проведення в Україні Євро-2012 наголосив директор Турніру, керівник Місцевого організаційного комітету (МОК) Євро-2012 Маркіян Лубківський.

"Втім, нещодавній оптимістичний коментар президента УЄФА Мішеля Платіні, базований на очевидних позитивних зрушеннях, не може бути причиною для самозаспокоєння і потребує адекватної реакції з українського боку, - зауважив Лубківський.

За його словами, наша країна має і надалі подавати зворотні сигнали, які є реальними і реалістичними за змістом, тобто підтверджені конкретними чіткими діями та справжнім прогресом.

"Це, в свою чергу, потребує концентрації та консолідації зусиль центральної та місцевих гілок влади задля підтвердження Виконкомом УЄФА на своєму грудневому засіданні Львова, Харкова та Донецька як приймаючих міст Євро-2012 та Києва як міста, де проводитиметься фінальний матч", - підкреслив Лубківський.

Керівник МОК Євро-2012 також зазначив, що слова очільника УЄФА є виявом високої довіри і прихильності до України, що вкотре зобов'язує нашу владу бути максимально відповідальною і ефективною у спільному проекті.

ФФУ