Українська правда

Суркіс обговорив з послом Бельгії Євро-2012

Сергей Шемшученко — 30 вересня 2009, 16:12

Днями відбулася зустріч президента ФФУ Григорія Суркіса з Надзвичайним та Повноважним Послом Королівства Бельгії в Україні Марком Вінком. Співрозмовники обговорили широке коло питань підготовки українських міст-кандидатів до Євро-2012.

Під час тривалої і цікавої розмови пан Марк Вінк акцентував увагу на всебічній підтримці та практичній допомозі з боку своєї країни щодо реалізації активних кроків ФФУ, уряду спільно з приймаючими містами на шляху до Євро-2012.

Григорій Суркіс, у свою чергу, високо оцінив рівень співробітництва між обома сторонами у площині обміну досвідом стосовно питань безпеки, організації та проведення масштабних міжнародних заходів. Він, зокрема, підкреслив важливість і необхідність продовження змістовних українсько-бельгійських контактів у сфері підприємництва з метою налагодження тісної співпраці між спортом та бізнесом.

Президент Федерації футболу України подякував Посла Бельгії за його особистий внесок у послідовне зміцнення двосторонніх стосунків між дружніми державами. Він висловив упевненість у тому, що черговий спільний семінар стане ще одним ефективним засобом у справі формування позитивного іміджу України як господарки УЄФА Євро-2012.

ФФУ