Українська правда

У Львові відкриють першу фан-зону до матчу Україна-Англія

Сергей Шемшученко — 2 жовтня 2009, 12:08

10-11 жовтня у Львові запрацює перша футбольна фан-зона.

У ній вболівальники зможуть переглянути гру відбірного етапу до фінальної частини Чемпіонату Світу 2010 року між збірними України та Англії.

Крім футбольного матчу відбудеться шоу з футбольного фрістайлу та аматорський міні-чемпіонат з вуличного футболу "Володар футбольного м'яча", повідомляє інформаційний центр "Україна - 2012" .

Фан-зону створено Департаментом "Євро-2012" Львівської міської ради, за сприяння Федерації футболу України та спільно із спонсором національної збірної - ТМ "Чернігівське". Розміщено фан-зону буде на проспекті Свободи перед театром Опери та балету ім. Соломії Крушельницької.

"Львів - місто футболу. Ми вміємо вболівати за наших - саме Львів приносив національній збірній України тільки перемоги, а організована фан-зона на пл. Ринок у підчас фінального матчу кубку УЄФА зібрала понад 4 000 вболівальників. Такі перегляди матчів та футбольні свята виховують культуру вболівання та згуртовують громаду", - зазначила начальник управління інформації та промоцій Департаменту Євро-2012 Соломія Білонога.