Українська правда

Збірна України може залишитися без активної підтримки?

Сергей Шемшученко — 2 жовтня 2009, 14:22

Збірна України з футболу, яка 10 жовтня проведе вирішальний матч відбору до чемпіонату світу проти англійців, може залишитися без активної підтримки.

Дніпропетровські активні вболівальники нашої команди просто не можуть дістати квитків на матч - перепустки на "Дніпро Арену" миттєво скуповуються спекулянтами.

Зараз на віконцях кас стадіону розташована вивіска, яка інформує, що до 5 жовтня квитків у продажу не буде.

Перекупники пропонують квитки на збірну в кілька разів дорожче за їхню справжню вартість. Саме на такому "футбольно-чорному" ринку продалися квитки і фан-секторів.

Колективне замовлення дніпропетровської асоціації фанатів було всього на 432 квитка номіналом по 80 грн.

"До цього часу жодного квитка ми не отримали", - розповів президент Асоціації футбольних вболівальників Дніпропетровської області Михайло Масалов. - "У ФФУ сказали, що вони передані в обласну федерацію. Тиждень тому там підтверджували наявність квитків, але говорили, мовляв, отримаєте завтра. Потім стали запевняти, що вони зберігаються в якомусь сейфі".

"Днями ми побачили квитки наших секторів у хлопців з клубу вболівальників, які переплатили за них по 20 гривень. Всього продано 239 наших квитків", - повідомив голова правління Асоціації футбольних вболівальників Дніпропетровщини Олег Доценко, слова якого наводить КП в Украине.