Українська правда

Павленко їде перевіряти Львів

Сергей Шемшученко — 8 жовтня 2009, 10:41

8-9 жовтня на Львівщині перебуватиме міністр України у справах сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

У перший день візиту посадовець ознайомиться із будівництвом стадіону у Львові до чемпіонату Європи з футболу 2012 року, з реконструкцією стадіону комплексно-спортивної бази Львівського державного університету фізичної культури та огляне місце будівництва Центру олімпійської підготовки з веслувальних та вітрильних видів спорту у Новояворівську.

Також 8 жовтня Юрій Павленко зустрінеться зі студентами та професорсько-викладацьким складом Львівського держуніверситету фізичної культури та проведе робочу нараду з питань реформування системи дитячо-юнацького і резервного спорту та створення Центрів олімпійської підготовки у Львівській області.

9 жовтня міністр відвідає дитячий будинок сімейного типу у с. Кнікут Мостиського району та проведе робочу нараду з питань розвитку в Львівській області сімейних форм виховання дітей позбавлених батьківської опіки.

Цього ж дня Юрій Павленко стане учасником Маршу "Скажемо інсульту - ні!" від пам'ятника Тарасові Шевченку до площі перед Оперним театром та зустрінеться з лідерами молодіжних громадських організацій Львівщини.

Окрім того, міністр проведе також робочу нараду з питання виконання визначених Указом президента "Про проведення у 2009 році в Україні Року молоді" завдань у сфері державної молодіжної політики у Львівській області, повідомляє Західна інформаційна корпорація.