Українська правда

Іщенко: "Підтримка у Дніпропетровську має позитивно виплинути на збірну"

Сергей Шемшученко — 8 жовтня 2009, 17:21

У матчі відбіркового етапу Чемпіонату світу з футболу 2010 року з Англією збірна України має розраховувати лише на власні сили.

Про це в інтерв'ю газеті "Високий замок" заявив захисник донецького "Шахтаря" Микола Іщенко.

"У Дніпропетровську вміють уболівати і створювати відповідну підтримку своїй команді. Це вплине позитивно на гравців збірної України. Коли наша збірна виривала перемоги на львівському стадіоні "Україна", всі гравці віддавали належне неповторній атмосфері на трибунах. Не сумніваюся, що так буде й у Дніпропетровську", - сказав гравець.

"Підопічні Фабіо Капелло вже здобули путівку на ЧС-2010, але англійці завжди грають до кінця і на перемогу. Їхню ментальність не змінити. Ми повинні виходити і розраховувати лише на свою найкращу гру, навіть не думаючи про якесь можливе розслаблення з боку суперника", - додав Іщенко.

"Під керівництвом Капелло збірна Англії грає у потужний атакувальний футбол, коли небезпеки можна чекати від будь-якого гравця. Проте в усіх на слуху успішна гра останнім часом Руні. Усі знають, наскільки є небезпечним на "другому поверсі" височезний Крауч. Небезпечні англійці і при виконанні "стандартів", тому ми повинні уникати необов'язкових фолів біля свого штрафного майданчика", - підсумував він.