Українська правда

Клубний кубок Європи. PVK-Kievchess переміг німців, а A DAN DZO & PGMB поступився македонській команді

Сергей Шемшученко — 8 жовтня 2009, 23:43

У четвер, 8 жовтня, у македонському місті Охрід відбувся п'ятий тур командного Кубку Європи. Київський клуб PVK-Kievchess переміг німецький "Sfr Berlin 1903" - 5:1. Це дозволило київському клубу піднятися на п'яте місце заліку (8 матчевих очок і 26,5 ігрових).

Клуб із Луганська "A DAN DZO & PGMB" поступився македонському "Alkaloid Skopje" - 2:4. Одна з трьох перемог у партіях балканського клубу на рахунку українця Андрія Волокітіна, який поки що показує 100% результат - у п'яти партіях він здобув п'ять перемог.

Після поразки "A DAN DZO & PGMB" - на одинадцятому місці заліку (7 матчевих очок і 23,5 ігрових). А клуб Волокітіна став лідером (10 матчевих очок і 26 ігрових).

Другим за результатами п'яти турів йде російський клуб "Economist-SGSEU-1 Saratov", за який виступає дует українців Павла Ельянова і Олександра Моїсеєнка. "Економіст" був сильнішим за вірменський "Mika Yerevan" - 3,5:2,5.

Українець Василь Іванчук допоміг здобути перемогу ізраїльскому клубу "Ashdod Illit Chess Club", який переміг земляків із "Beer Sheva Chess Club" - 3,5:2,5. Клуб Іванчука піднявся на сьоме місце заліку.