Українська правда

Павленко хоче обговорити "Олімпійський" з депутатами

Сергей Шемшученко — 16 жовтня 2009, 10:01

Міністр сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко виступив з ініціативою про проведення спільного засідання свого міністерства з двома комітетами ВР.

Так, Павленко хоче зустрітися із представниками комітету сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму та державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування.

Про це Павленко заявив під час робочої наради за участю віце-прем'єра Івана Васюника на території Національного спортивного комплексу "Олімпійський", інформує прес-служба мінспорту.

Урядовець запропонував на спільному засіданні обговорити питання реконструкції НСК "Олімпійський", забезпечення вимог УЄФА до стадіонів класу "Еліт", та стадіонів, на якому проводяться фінальні матчі Євро-2012, а також проект розвитку стадіону після проведення чемпіонату як національного багатофункціонального спортивного комплексу.

"Міністерство виступає за проведення незаангажованого, об'єктивного контролю з боку Верховної Ради України", - підкреслив міністр.

Павленко вважає, що його міністерство повністю усвідомлює всю відповідальність щодо необхідності введення об'єкту в експлуатацію у визначені терміни з його стовідсотковою відповідністю вимогам УЄФА та забезпечення проведення на стадіоні НСК "Олімпійський" фінального матчу чемпіонату Європи.