Українська правда

У недобудові на "Олімпійському" буде Будинок спорту

Сергей Шемшученко — 16 жовтня 2009, 11:21

Міністерство у справах сім'ї, молоді та спорту планує розмістити Будинок спорту в 12-поверховому будинку, який інвестор зводить на території НСК "Олімпійський".

Про це у четвер заявив міністр у справах сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко під час відвідування НСК "Олімпійський", повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Ми передбачаємо, що цей будинок стане Будинком спорту, де зможуть розміститися Національний олімпійський комітет, Паралімпійський комітет, антидопінговий центр, Федерація з олімпійських і неолімпійських видів спорту, частина підрозділів міністерства", - сказав Павленко.

За його словами, на час проведення фінальної частини Євро-2012 у цьому будинку також зможуть розміститися представництва УЄФА.

Павленко переконаний, що міністерству вдасться домовитися з інвестором будівництва цього будинку про повернення його в державну власність.

За його словами, Мінсім'ї звернулося до Фонду державного майна з проханням провести оцінку вартості будинку для наступного проведення переговорів з інвестором.

А нині в суді розглядається законність передачі землі під будівництво цього будинку на території НСК "Олімпійський".

Українська правда. Київ