Українська правда

Чемпіонат Європи пройде в 4 українських містах - La Gazzetta dello sport

Сергей Шемшученко — 28 жовтня 2009, 16:09

Італійське спортивне видання "La Gazzetta dello sport" поділяє впевненість України у проведенні матчів Чемпіонату Європи з футболу 2012 року в чотирьох українських містах.

"З того часу, як УЄФА попередила Україну, що може позбавити її права проводити змагання, держава досягла значних успіхів у підготовці до Євро-2012 і наразі впевнена, що прийматиме футбольний турнір, не зважаючи на затримки в будівництві основних об'єктів чемпіонату», - йдеться у статті про підготовку України до Євро-2012 видання "La Gazzetta dello sport".

У своєму матеріалі "La Gazzetta dello sport" зазначає: "Незважаючи на певну проблему із підготовкою п'ятизіркових готелів до Євро-2012 в Україні, самі українці не сумніваються, що їхні стадіони будуть готові до турніру і переконані, що фінал чемпіонату стовідсотково відбудеться в Києві".

Варто зазначити, що інофрмацію для метаріалу в газеті "La Gazzetta dello sport надав інформаційний центр "Україна-2012", який є офіційним джерелом інформації про підготовку України до чемпіонату.