Українська правда

Інспектори УЄФА перевірили реконструкцію "Олімпійського"

Сергей Шемшученко — 31 жовтня 2009, 19:47

У четвер, 29 жовтня, під час робочого візиту до Києва, експертна група УЄФА інспектувала хід виконання робіт з будівництва Національного спортивного комплексу "Олімпійський", на якому планується проведення фінального матчу чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Делегація експертів на чолі менеджером від УЄФА по Україні Євро-2012 в Україні Карлосом Лукасом відвідала стадіон та оглянула функціональні зони на прилеглій території.

Експерти УЄФА безпосередньо пересвідчились, що роботи на всіх ділянках будівництва виконуються чітко у відповідності до затвердженого графіка.

Експерти оглянули ділянки спорудження VI-зони, зони медіа й преси, зони вболівальників, проаналізували схему евакуації, організації руху різних категорій глядачів, а також схему організації функціональних зон на прилеглій до стадіону НСК "Олімпійський" території під час проведення Євро-2012.

Згідно з вимогами УЄФА функціональні зони для розміщення транспорту вболівальників, спецтранспорту мас-медіа та інші паркомісця будуть розташовані в 1,5 км зоні навколо стадіону НСК "Олімпійський".

kmu.gov.ua