Українська правда

Делегація НОК відвідала Ванкувер

Сергей Шемшученко — 2 листопада 2009, 20:38

Делегація Національного олімпійського комітету здійснила робочий візит до столиці ХХІ зимових Олімпійських ігор.

В рамках поїздки відбулися зустрічі з керівниками різноманітних відділів Оргкомітету з підготовки та проведення Ігор (ВАНОК), під час яких обговорювалися питання транспортного забезпечення, роботи волонтерів, акредитації тощо.

Велика увага була приділена діяльності Українського олімпійського дому, який буде розташований в окремій будівлі поблизу мерії Ванкувера та Олімпійського селища. На численних нарадах із представниками Посольства України в Канаді, українською діаспорою визначалися організаційні питання, зокрема створення окремого штабу щодо забезпечення роботи української домівки.

Так, заплановані урочисте відкриття дому, традиційний прийом від імені президента НОК, молодіжний вечір та Олімпійський бал. За доброю традицією Український олімпійській дім прийматиме прес-конференції, стане місцем для вшанування вітчизняних атлетів.

Під час перебування в Канаді делегація НОК оглянула Олімпійські селища Ванкувера та Вістлера, а також ознайомилася з домівками українських спортсменів, де вони проживатимуть на час завершальної підготовки та до офіційного відкриття Селища, пише прес-служба НОК.