Українська правда

Залишимо серце на полі, але виграємо в Росії - капітан збірної Словенії

Сергей Шемшученко — 11 листопада 2009, 14:23

Капітан збірної Словенії Роберт Корен, що виступає за англійський "Вест Бромвіч", напередодні матчів плей-офф ЧС-2010 проти Росії визнав, що фаворитом у цій зустрічі буде команда Гуса Хіддінка, але вірить, що його команда здатна піднести сюрприз.

"У відбірковому турнірі ми всім довели, що можемо відіграти добре, - наводить слова Корена Dnevnik. - Вважаю, що від матчу до матчу ми додавали, і зараз продовжуємо удосконалюватися. Думаю, ми можемо здивувати росіян.

Тим не менш, ми очікуємо надзвичайно важких двобоїв. Усім відомо, що збірна Росії - команда дуже високого рівня, і вона по праву вважається фаворитом. Але ми зробимо все, щоб перемогти, залишимо серце на полі, але виграємо. Перед відльотом у Росію будемо тренуватися на штучному газоні в Кідрічево. Різниця між натуральним полем і "синтетикою", звичайно, є, але вона не така вже велика."

Перший стиковий двобій між росіянами й словенцями пройде в суботу, 14 листопада, у московських "Лужниках. Матч-відповідь відбудеться 18 листопада в Маріборі.

sportbox.ru