Українська правда

Палкін прогнозує напівпорожній стадіон на грі Україна - Греція

Сергей Шемшученко — 11 листопада 2009, 14:51

ЗАТ "Україна Футбол Інтернешнл" (УФІ) призначає ціни на міжнародні футбольні матчі необґрунтовано. Про це після наради, присвяченій підписанню меморандуму з підготовки до проведення матчу плей-офф ЧС-2010 між збірними України й Греції, сказав Генеральний директор ФК "Шахтаря" Сергій Палкін.

Про це повідомляє "Остров".

"У нас 19 тисяч власників абонементів, ми їм дали 50% знижку. При цьому вони викупили 4 тисячі 800 квитків", - сказав Палкін. На його думку, це показує наскільки важко вболівальникам купувати квитки.

"Сьогодні відкрився вільний продаж у касах, подивіться, черг там немає", - відзначив він.

"Людині не просто потрібно купити квиток, їй треба доїхати, їй треба щось купити на стадіоні. У підсумку вимальовується, якщо цей квиток за 600 гривень, то попаде уже в тисячу, а якщо людина їде з іншого міста, то це взагалі божевільні гроші. Так, де 40 тисяч народу, які знайдуть ці гроші?", - висловив свою думку гендиректор "Шахтаря".

"Ми говоримо про ціну квитка, яка вже встановлена на сьогодні, коментувати мені абсолютно немає чого", - не погодився з ним віце-президент ФФУ Олександр Бандурко.

"Так просто з УФІ ми вже працювали по фіналах кубка України, вони ставлять ціни просто "від балди", а потім півстадіона пустує, от результат усієї їхньої роботи", - відповів Палкін.