Українська правда

УЄФА не має зауважень до темпів будівництва стадіону у Львові

Сергей Шемшученко — 13 листопада 2009, 11:00

Експерти УЄФА черговий раз підтвердили правильність шляху, яким йде Львів у рамках підготовки до Євро-2012 - затвердження робочих креслень міжнародним консультантом, який був запропонований місту, "Арена.Ком".

Про це повідомила заступник директора Департаменту Євро-2012, начальник управління інформації та промоції Соломія Білонога, пише "Об'єктивно".

За її словами, таким же шляхом йде Київ - затверджуються робочі креслення НСК "Олімпійський". "І хоча це впливає на часові рамки обох проектів, це забезпечує правильність будівництва", - сказала вона.

"Ситуація по стадіону відома експертам, і вони знають, коли мають бути затверджені перші робочі креслення - до кінця листопада, тому можна сказати, що відбулась, скоріше, зустріч, а не звітування. Це також остання зустріч перед виконкомом УЄФА, на котрому мали б розглядатись питання усіх приймаючих міст України", - розповіла Білонога.

Щодо зауважень, то Білонога сказала, "зауважень не могло бути і експерти зустрічались з представниками усіх міст, - каже Білонога. - Вони чітко знають, яка ситуація у Львові. Зауважень не було. Було підтверджено те, що ми доцільно уклали угоду з "Ареною.Ком" і слідуємо вимогам УЄФА".