Українська правда

Росіян не пускають у Францію

Сергей Шемшученко — 26 листопада 2009, 12:02

Посольство Франції в Росії відмовило у видачі в'їзних віз збірним Росії з вільної, жіночої та греко-римської боротьби для участі в традиційному турнірі "Анрі Делоне", який відбудеться 27-28 листопада у Ніцці.

"Турнір в Ніцці протягом багатьох років є для російських борців важливим етапом підготовки до нового сезону. Зараз на ньому повинні були боротися дворазові чемпіони світу з вільної боротьби Білял Махов і Махач Муртазалієв, срібний призер Олімпійських ігор-2008 Олена Карташова, багаторазова чемпіонка Європи Наталя Гольц - всього 20 спортсменів", - розповів в інтерв'ю allsportinfo.ru віце-президент Федерації спортивної боротьби Росії Георгій Брюсов.

"Вчора російська делегація в повному складі прийшла до посольства Франції за документами, де їм було оголошено про відмову у видачі віз. Причини даного рішення французька сторона не назвала. Ми провели власне розслідування ситуації. Воно показало, що менеджери команд склали всі необхідні для оформлення документи в термін, тому позиція посольства не витримує жодної критики", - скаржиться Брюсов.