Українська правда

Захаров проігнорував тренування збірної України

Сергей Шемшученко — 15 грудня 2009, 14:42

Головний тренер збірної України з хокею Міхаіл Захаров не з'явився на тренуванні команди, у якому взяли участь 22 хокеїсти "Сокола".

Всупереч очікуванням, білоруський фахівець не взяв участі в першому тренуванні "синьо-жовтої" дружини, хоча і перебував у стінах "Авангарду" в період виходу хокеїстів на лід. Тренер не зайшов навіть у роздягальню.

Відповідальна місія підготувати збірну до товариських матчів з Польщею лягла на плечі тренера "Сокола" Анатолія Степанищева і помічника Захарова по "Юності" Олексія Щебланова.

Тренери-асистенти провели заняття в інтенсивному темпі, запропонувавши хокеїстам значну частину тренування провести у форматі спаринг-дуелей "3 на 3" і "4 на 4". Високий темп витримали всі, окрім Матвійчука, який ще не відновився після м'язових травм, повідомляє сайт "Сокола".

У першому грудневому тренуванні збірної України (14 грудня) взяли участь 28 виконавців:

Воротарі: Ігор Карпенко, Костянтин Сімчук (обидва - "Сокіл"), Олександр Федоров ("Беркут").

Захисники: Володимир Алексюк, Юрій Гунько, Денис Ісаєнко, Микола Ладигін, Олександр Побєдоносцев, Руслан Свиридов, Андрій Срюбко (всі - "Сокіл"), Дмитро Толкунов ("Юність", Білорусія), Олег Благой ("Неман", Білорусія), Дмитро Якушин (ХК "Гомель", Білорусія).

Нападники: Олександр Бобкін ("Шинник", Білорусія), Артем Бондарєв ("Німан", Білорусія), Вадим Аверкін, Руслан Безщасний, Дмитро Ісаєнко, Юрій Дьяченко, Олександр Матвійчук, Дмитро Німенко, Валентин Олецький, Євгеній Пастух, Роман Сальников, Ігор Слюсар, Дмитро Цируль, Сергій Черненко, Олександр Яковенко (всі - "Сокіл").