Українська правда

Петлюк: Черновецький обіцяв квартиру, а подарував годинник

Сергей Шемшученко — 14 січня 2010, 17:13

Титулована українська легкоатлетка Тетяна Петлюк переїхала у Росію, пише "Новая".

До чемпіонату світу з легкої атлетики в залі, який відбудеться в березні в Катарі, спортсменка не готується. Петлюк вирішила пропустити фактично всі зимові старти, зосередившись на підготовці до літніх змагань.

"Мій наставник Олександр Фадєєв вже чотири місяці працює тренером із загальної фізичної підготовки у футбольному клубі "Сатурн" з Раменського. Так що я знову "прив'язана" до футболістів", - каже Тетяна.

Свого часу легкоатлетці обіцяли виділити квартиру в Києві, однак власного житла Тетяна так і не дочекалася.

"Леонід Черновецький говорив про це. Ми зібрали документи, всі підписали. Але потім мера на 20 днів усунули з посади, і мені сказали, що потрібно дочекатися його виходу. Далі була Олімпіада, де я невдало виступила, і за нею - ще один важливий старт.

За день до вильоту мені телефонують, мовляв, треба з'явитися до мерії, швидше за все, за ордером. Довелося відміняти поїздку, через що на мене дуже образилися організатори змагань.

Приходжу до мерії, а мені кажуть: "З квартирою нічого не виходить ..." Годинник подарували. Так що сподіватися в цьому світі не на кого, тільки на себе. Отже, потрібно виступати і заробляти гроші", - каже Петлюк.