Українська правда

Ярославський: Для реконструкції стадіону в Харкові потрібно ще понад 140 мільйонів гривень

Сергей Шемшученко — 15 січня 2010, 20:23

15 січня 2010 у Харкові президент "Металіста", координатор підготовки Харкова до Євро-2012 Олександр Ярославський зустрівся з дипломатами Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні Джозефом Труездейлом і Ендрю Шернюком.

Ярославський підтвердив, що для остаточного завершення реконструкції стадіону буде потрібно ще понад 140 млн. грн. - 60,7 млн. грн. на облік додаткових вимог УЄФА та 86,6 млн. грн. на погашення заборгованості бюджетів усіх рівнів, інформує сайт харків'ян.

"Сьогодні повним ходом йдуть роботи в підтрибунних приміщеннях, за вимогами УЄФА потрібно буде зробити ще два виходи на двох трибунах - Північної і Південної" - сказав президент "Металіста".

Крім того, він розповів, що на стадіоні планується заміна газону.

"Газон буде змінюватися, як тільки закінчаться ігри цього чемпіонату України. Орієнтовно роботи розпочнуться наприкінці квітня. Можливо, останній матч ми будемо грати на іншому стадіоні, щоб за три місяці встигнути завершити процес. Газон буде дуже хороший. Мирон Богданович Маркевич хоче, щоб наші футболісти грали на кращому газоні в світі", - каже Ярославський.

Коментуючи питання щодо стану справ в Харківському аеропорту, президент клубу повідомив, що з терміналом все йде за планом, працюють близько 200 осіб, "так що нам не заважають ні погода, ні політичні катаклізми".

За словами Ярославського, будівництво нового терміналу планується закінчити в серпні цього року.